Firma app funktions index

Herunder ser du en liste over de fleste funktioner har tilrådighed med din egen firma app.
Har du dog en tanke til en funktion, som du ikke ser herunder. Så kontakt os blot, så ser vi om vi kan hjælpe alligevel 😉

Design

DESIGN MOTOR

Ekstrem simpel og intuitiv design motor, der tillader dig, at lave værdifulde oplevelser for dine brugere og din virksomhed.

GOOGLE FONTS

Adgang til Google Font-bibliotek, som giver dig mulighed for at vælge mellem over 800 skrifttyper for at sikre en brugerdefineret brandoplevelse.

IKONSÆT

Vælg mellem over 1.000 smukke ikoner for at oprette en moderne og brugervenlig app til dine brugere.

BRANCHE SKABELONER

Færdige skabeloner til mange forskellige brancher, så du hurtigt kan komme i gang med din app-bygningsrejse.

TEKNOLOGI

NATIVE iOS APPS

Lav Native apps til Apple mobile enheder. Opret en iOS-app, og publicer den i Apple App Store for iPhone- og iPad-brugere.

NATIVE ANDROID APPS

Lav Native apps bygget til Android-enheder. Byg din app, og udgiv den i Google Play-butikken, så Android-brugere kan downloade.

PROGRESSIVE WEB APPS

Mobile apps bygget med progressiv teknologi. De leveres gennem brugerens web browser, hvilket giver mulighed for en problemfri oplevelse – ikke nødvendigt at downloade en app.

Brugervenligt CMS

Vores CMS system, giver enhver mulighed for at administrere en app uden kode erfaring. CMS systemet huser alle vores indtægtsskabende funktioner, designet til vækst i små virksomheder.

Premium Add-ons

PRIVAT APP STORE

Den private App Store er den perfekte løsning til virksomheder med sikker og / eller fortrolig information, såsom skoler, lejre, virksomheder osv. Publicer fuldt funktionsdygtige iOS-apps uden at skulle underkaste dem Apples strenge gennemgangsproces.

UNDERSKRIFT

Stol ikke længere på printere, scannere eller postarbejdere. Papirformer er en saga blott med vores nye signatur-tilføjelse. Lad brugerne hurtigt og sikkert underskrive dokumenter i din app, hvilket sparer tid og penge for din virksomhed og dine kunder.

FLERE SPROG

Du har friheden til at bruge en enkelt app i flere lande eller i enhver situation, hvor dine brugere taler forskellige sprog. Vælg op til fem sprog, indtast dit indhold i CMS på disse sprog og voila!

GRUPPE STYRING

Gruppestyring giver dig mulighed for at definere grupper, tildele brugere til disse grupper og kontrollere gruppeadgang via login og adgangskode-godkendelse. Det er nyttigt i enhver situation, hvor du har brug for at begrænse adgangen til bestemte funktioner i din app eller begrænse app-brugen til en bestemt gruppe brugere.

ANMELDELSER

Tag kontrol over dit online omdømme og få din virksomhed til toppen af søgeresultaterne ved at øge anmeldelser. Vi beder appbrugere om at gennemgå din virksomhed og sikre, at de positive anmeldelser bliver offentliggjort online, mens du får en chance for at håndtere de negative.

Indbyggede funktioner

MENU

Funktionen “Menu” er i det væsentlige den samme som “Info-3-Tier” -funktionen, men giver dig mulighed for at angive en pris for hvert element.

Beskeder

Funktionen “Meddelelser” fungerer som dine brugers “bibliotek” til modtagne push-beskeder. Det giver brugerne mulighed for at henvise tilbage til tidligere push-beskeder, og se almindelig tekst og linket indhold.

Kontakt

Funktionen “Kontakt” viser vigtige generelle oplysninger såsom adresse, webadresse, kontaktinfo (telefon og e-mail) og åbningstider.

EVENTS

Engager dine brugere med nem begivenhedsfremme. Tilføj kommende og tidligere begivenheder.

WEBSITE

Funktionen “Website” giver dig mulighed for nemt at integrere et website i din app; alt hvad du har brug for er en websteds-URL.

LÅN BEREGNER

Funktionen “LÅN BEREGNER” er et værktøj, der giver brugerne mulighed for at beregne en månedlig tilbagebetaling ved hjælp af variabler som lånebeløb, låneperiode og rente.

DRIKKEPENGE BEREGNER

Funktionen “DRIKKEPENGE BEREGNER” giver brugeren mulighed for at indtaste prisen på regningen, den procentdel, de ønsker at give, og antallet af personer, der deler regningen. Valuta og format justeres baseret på enhedsindstillingerne.

INFO-1-TIER

Funktionen “Info-1-Tier” giver dig mulighed for at indsætte næsten alt, hvad du kan indsætte på en almindelig webside – det kan betragtes som en statisk HTML-side.

INFO-2-TIER

“Info-2-Tier”, mens den ligner Info-1-Tier, kategoriseres i to niveauer, hvor det andet niveau er mere specifikt. For eksempel: Vareliste / kategorier (niveau 1) → Produktdetaljer (niveau 2)

INFO-3-TIER

“Info-3-Tier”, mens den ligner Info-1-Tier, kategoriseres i tre niveauer, hvor det tredje niveau er det mest specifikke. For eksempel: Vareliste / kategorier (Tier 1) → Produktliste / underkategorier (Tier 2) → Produktdetaljer (Tier 3)

RSS FEED

Funktionen “RSS-feed” er en bekvem måde at vise nyheder og information på. RSS-feeds indlæser en webside, der konstant opdateres i appen uden manuelle ændringer på din ende.

EMAIL LISTE

Funktionen “EMail Liste” er en fantastisk måde at samle kontaktoplysninger fra appbrugere på, så opdateringer og specialtilbud kan kommunikeres let og effektivt.

EMAIL FOTO

Funktionen “E-mail-foto” giver brugerne mulighed for at e-maile fotos / videoer direkte fra appen. Dette giver virksomheder mulighed for at placere indholdet på sociale medieplatforme som Facebook eller Instagram.

WUFOO FORM

Funktionen “WuFoo Form” giver nem integration med WuFoo, et 3. parts form-bygger site, der giver et stort udvalg af funktioner og tilpasningsmuligheder.

SPORTS STATS

Funktionen “Sportsstats” giver dig mulighed for at inkludere en fleksibel tæller i din app, der kan bruges til sport, fitness, økonomi, sundhed osv. Det giver også brugere mulighed for at e-maile deres resultater til en e-mail-adresse, der er angivet af dig.

BILLEDGALLERI

Funktionen “Billedgalleri” er en nem måde at vise billeder inde i din app. Opret et brugerdefineret galleri gennem instrumentbrættet, eller træk eksisterende gallerier ind fra Flickr, Picasa eller Instagram!

FAN VÆG

“Fan væg” -funktionen er et forum, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse over deres delte beundring for din virksomhed.

OMKRING OS

Funktionen “Omkring os” er en fantastisk måde at henlede opmærksomheden på hot spots i området i din app. Brugere kan nemt få adgang til kontaktoplysninger, adresser og GPS-instruktioner for hvert sted.

PODCAST

Funktionen “Podcast” giver dig mulighed for at integrere lyd- og videopodcasts i din app. Efter integrering af feedet opdateres det automatisk med det nyeste indhold.

YOUTUBE-KANAL

Funktionen “YouTube-kanal” giver dig mulighed for at vise din virksomheds YouTube-kanal i et rent, tilgængeligt format lige i din app. Alt, hvad der kræves, er en tilpasset URL til din YouTube-kanal.

QR SCANNER

Funktionen “QR Scanner” giver brugerne mulighed for at scanne alle QR-koder, de kommer i nærheden af, inklusive din.

STEMMEOPTAGELSE

Funktionen “Stemmeoptagelse” giver dine brugere mulighed for at optage og sende stemmeanvisninger direkte til din virksomhed.

NOTEPAD

Med minimal opsætning tilbyder “Notepad” -funktionen brugerne en nem måde at gemme noter i din app.

RING TIL OS

Funktionen “Ring til os” giver brugerne mulighed for øjeblikkeligt at ringe til dig med et tryk med en finger.

VEJVISNING

Funktionen “Vej-visning” tilbyder vej-visning med et tryk på flere placeringer. Det er hurtigt og nemt at konfigurere, og der er ingen grænse for antallet af adresser, du kan indtaste.

FORTÆL EN VEN

Funktionen “Fortæl en ven” er et fantastisk marketingværktøj, der giver brugerne mulighed for at dele din virksomheds app med bare et par klik.

LOYALITET

Funktionen “Loyalitet” giver brugerne mulighed for at have en version i appen af et traditionelt stempelkort. Inklusive frimærke og lagdelt loyalitet tilbyder denne funktion let tilpasning og øget brugerengagement.

MUSIK

Funktionen “Musik” er en fantastisk måde at dele og sælge numre i din app ved blot at importere, uploade eller linke til dine musikfiler.

MADBESTILLING

Funktionen “Madbestilling” er en enkel og effektiv måde for din restaurant at modtage ordrer via din mobilapp. Du har fuld kontrol med tilpasses menu og priser, levering, afhentningsmuligheder og betaling i appen.

RESERVATION/BOOKING

Funktionen “Reservation / Booking” bruger et indbygget reservationssystem, der giver brugerne mulighed for at reservere tidspunkter til forskellige tjenester. Implementerer forpligtelsesgebyrer, administrer aftaler og modtag underretninger, når aftaler er planlagt alt sammen fra appen.

PDF

PDF-funktionen giver dig mulighed for at vise PDF-filer via din app. Dette bruges ofte til at fremvise flyers, menuer og endda rapporter.

EVENTS V2

Funktionen “Events v2” er den opgraderede version af den gamle “Events” -funktion. Du kan importere begivenheder fra Facebook og give dine brugere mulighed for at RSVP og sende kommentarer og fotos.

TILPASSEDE FORMULARER

Funktionen “Tilpassede formularer” er en fantastisk løsning til at generere feedback fra kunder, tage anmodninger om aftale / reservation og indsamle information fra brugere.

BIL FINDER

Funktionen “Bil finder” giver brugerne mulighed for at sætte en markør, når de parkerer for at undgå at glemme, hvor deres bil er placeret. Brugere kan også indstille timere til at advare dem, når måleren er ved at løbe ud, eller dele placeringen via e-mail eller tekst.

FAN WALL V2

Funktionen “Fan wall v2” tillader øget brugerengagement i din app. Brugere er i stand til at kommentere, stille spørgsmål, dele fotos og diskutere med andre brugere, hvad de elsker ved din virksomhed eller tjeneste.

VARER

Funktionen “Varer” er en enkel måde for din virksomhed at sælge gennem din app. Opret en brugerdefineret markedsplads eller integrer en eksisterende markedsplads (dvs. Magneto eller Shopify).

NYHEDER

Funktionen “Nyheder” holder dine appbrugere opdaterede om spørgsmål, der vedrører din virksomhed eller branche. Det indhold, der vises i dit feed afhænger af de nøgleord, du leverer.

FAST EJENDOM

Funktionen “Fast ejendom” er et værktøj, der giver ejendomsmæglere mulighed for at vise frem ejendomme, de lejer eller sælger. Importer lister manuelt via en CSV-fil eller IDX API-kontointegration.

GOLF BANER

Med funktionen “Golf baner” kan du opbygge en golfbane rækkevidde og give brugere mulighed for at holde score på deres spil lige i appen.

Marketing

MARKETING MATERIALE

Opbygning af din app er kun det første trin, nu vil du have, at folk skal bruge den. Opret nemt brandede marketingmaterialer for at markedsføre din app.

PERSONALE TRÆNING

Den mest effektive måde at reklamere for din app er gennem mund til mund. Træne dine medarbejdere til at markedsføre appen til kunder ved hjælp af denne plakat som en påmindelse.

SOCIAL DELING

Del nemt din app på populære sociale medier platforme lige fra CMS, inklusive Facebook, Twitter, Google Plus og Linked In.

STYRING

PUSH NOTIFIKATIONER

Push-notifikationer (Push-beskeder) informerer brugerne om nye oplysninger i forbindelse med appen og lever værdifulde og relevante opdateringer, selv når appen er lukket. Du har en bred vifte af tilpasningsmuligheder, der kan øge brugerengagement.

APP ANALYTICS

Hold styr på brugere og interaktioner for at se, hvor godt din app klarer sig. Foretag justeringer undervejs for at levere den bedst mulige oplevelse til dine brugere.

TRANSAKTIONER

Hold puls på alle dine in-app-transaktioner, fra madbestilling til merchandise. Du kan endda eksportere transaktionsdataene for at gøre bogføring til en brise.

MANAGEMENT APP

Skipper er styringsværktøjet til din mobilapp, der er bygget på lav-din-egen-app platformen. Det giver dig mulighed for at administrere forskellige funktioner direkte fra din mobile enhed, herunder analyser, sociale medier og push-meddelelser.

Integrationer

MAD BESTILLING

JustEat
Hungry
iMenu360
olo
Eat24
Grubhub
Seamless
Star Cloud Services

EMAIL

MailChimp
Constant Contact
iContact
emma
Campaign Monitor
WuFoo
GetResponse

MULTIMEDIA

Instagram
YouTube
Flickr
Picasa
SoundCloud

RESERVATION

Setmore
MINDBODY
Pike13
Booksteam
Groupon

WEBSHOP

WooCommerce
Magento
Shopify 

PAYMENT GATEWAYS

Braintree
PayPal
Stripe
PayUbiz
PayU Latam
Authorize.Net
Ingenico ePayments(formerly GlobalCollect)

Ring os op!

Bliv ringet op om pris på app udvikling til Android og iOS udgivet til Google Play og Apple App Store

Bliv ringet op!