Hvordan laver man en app?

Hvordan laver man en app? – er der efterhånden rigtig mange, der gerne vil vide og det er der egentlig også en ret god grund til.

App udvikling har over lang tid været opfattet, som en meget dyr ting. Men i dag er det langt mere overkommeligt, som virksomhed, at købe sin egen app. Fremfor at starte med at søge på hvordan laver man en app, blot man er realistisk og kan gå lidt på kompromis.

Eksperterne siger, at apps konverterer mere end 150% bedre end mobile websites og de samme undersøgelser viser ligeledes, at 85% af forbrugerne faktisk foretrækker at bruge en app, fremfor et mobilt website.

Hvis du derfor blot strejfer tanken om, hvor meget mere din virksomhed kunne tjene med en 150% bedre konvertering, blot ved at få en app, som forbrugerne ligefrem foretrækker, så giver det vel egentlig også ret god mening.

Se pris på app, kontakt os, book et møde eller ring på telefon +45 71 72 73 00. Så får vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

app udvikling pris til ios, iphone og appstore, samt og android smartphone på Google play med firma apps

Interessen for hvordan man laver en app er stigende.

Her hos firma apps udvikler vi store, såvel som små apps til virksomheder, organisationer og foreninger og er derfor gerne behjælpelige med at besvare det spørgsmål.

App udvikling har fået en enorm udbredelse med smartphones og markedet for apps er i kraftig vækst. Eksperterne vurderede for ganske få år tilbage, at om få år kommer der over dobbelt så mange nye apps, som vi havde på daværende tidspunkt. Og det må man sige, at de fik mere end ret i. Og selvom mange tror en app er dyr, så er det ikke altid sådan. Læs mere om app udvikling pris.

Det er således meget naturligt, at interessen for hvordan man laver en app er tiltagende.

Er du ny i denne verden, kan du læse mere om hvad er en app.

App udvikling af firma app til Miele
App udvikling af firma app til Indkøbsnetværket
App udvikling af firma app til Randers Kommune
App udvikling af firma app til Faaborg Pharma
App udvikling af firma app til Aluproff
App udvikling af firma app til Ida Davidsen
App udvikling af firma app til Bech-Bruun
App udvikling af firma app til TEKNIQ EL
App udvikling af firma app til Louise Rostgaard

2 metoder til  hvordan laver man app?

Helt overordnet set, er der to svar på spørgsmålet ”Hvordan laver man en app?”:

  1. Du kan lave din egen app helt selv og uden hjælp.
  2. Du kan få hjælp og få et firma til at lave din app.

Hvordan laver man en app helt selv og uden hjælp?

I udgangspunktet lyder det måske omfattende og besværligt, når man tænker på hvordan man laver sin egen app. Men når alt kommer til ende, er det faktisk slet ikke så svært, at lave sin egen app. Der findes nemlig flere forskellige måder at angribe opgaven på, alt afhængig af hvem du er, hvilken viden du har, hvor lærenem du er og hvilken tid du har til rådighed.

Fællesnævneren der dog altid vil være, ved alle metoder der findes, når man vil lave sin egen app, er tid. Ganske simpelt, fordi du skal jo ikke bruge penge, når du laver det hele selv. Til gengæld skal du alt afhængig af netop hvilken viden du allerede har, tilegne dig ny viden, sætte dig ind i nye systemer, lære at bruge disse systemer og muligvis ligeledes lære om hvordan man skriver kode og hvilken type kode du skal bruge, for netop at opnå det resultat, som du ønsker at din app skal have.

hvad er en app

Er du derfor en person, som ikke har særlig meget tid til at skulle sætte sig ind i en ny verden, vil anbefalingen herfra være, at du bruger din tid på det du er god til og finder den rette samarbejdspartner eller firma, som kan hjælpe dig med at løse opgaven.

Er du med det skrevet, stadig interesseret i hvordan man laver en app. Anbefaler vi, at du læser videre på vores hjemmeside om emnet her: Lav din egen app

Er du ikke interesseret i at bruge tid på, at finde ud af hvordan man laver en app. Anbefaler vi at du læser videre her på siden. Fordi når det ikke længere handler om tid, så begynder det jo, som du sikkert allerede er bekendt med, at handle om penge. For tid er jo penge, som man siger.

Er app udvikling dyrt?

Nej, det er det faktisk i langt de fleste tilfælde ikke. Men mange har dog alligevel den opfattelse, at en app er noget, der kun bliver produceret af store it-firmaer, og at en app koster hundredetusindevis af kroner at få udviklet. Og sandheden er jo reelt set blot, fuldstændig som i alle andre scenarier i livet, at det kommer an på, hvilke ønsker og behov man har, hvor meget kan man selv lave og levere, hvad skal firmaet lave og levere, kan man gå på kompromis med sine ønsker og behov. Og i allersidste ende handler det, som nævnt tidligere, udelukkende om tid, og hvor det jo er ganske gratis at bruge sin egen tid, så koster det, som regel penge, at bruge andres tid.

Derfor er det naturligvis vigtigt, hvis man skal have andre til at lave sin app og man skal betale penge for det, at man finder den rette samarbejdspartner, som kan matche de ønsker og behov man har, til en pris man har lyst til at betale.

Fakta om prisen på app udvikling

Der er rigtig mange millioner af apps i både Apples Appstore og Google Play og virkeligheden er, at de fleste apps i Appstore og Google Play slet ikke, er store dyre og forkromede app løsninger. De fleste af os, har blot det indtryk, fordi vi dagligt bliver påvirket af alle de store firmaer med kæmpe marketings budgetter, som vi derfor konstant bliver ramt af, når vi bevæger os rundt på nettet, de sociale medier, online aviser, YouTube osv.

Sandheden er, at langt de fleste apps er lavet på en eller anden form for skabelon, fuldstændig som vi gør hos firma apps, når vi laver langt de fleste løsninger til firma, organisationer og foreninger. Hvilket jo gør, at prisen kan holdes på et lavere niveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten naturligvis. Ofte er en app blot er lavet af en enkelt person og måske endda som et hobbyprojekt uden det store budget. Som nævnt tidligere, kan du også sagtens lave din egen app jo, det koster blot tid. Og eftersom der er langt flere mennesker på planeten, som har tid, fremfor penge til rådighed, giver det jo også fin mening.

app udvikling pris på app til ios og android

Lad firma apps hjælpe dig med hvordan du laver en app

Frem for at du selv kaster dig ud i hvordan laver man en app, kan du også få professionel app udvikling hos et firma, fx et webbureau som firma apps.

Hos firma apps kan vi hjælpe med at bygge alle typer apps, store, som små. Apps med mange funktioner og apps med få funktioner. Vi laver firma branche apps i vores eget meget simple og effektive app system og hvis du kan nøjes med de funktioner, som vi kan tilbyde inden for systemets rammer, kan vi som regel tilbyde landet bedste priser på din nye app.

Vi hjælper også gerne til med at udvikle og ikke mindst udfordre din idé og koncept. Og ligger dine ønsker og behov uden for vores eget systems rammer. Kan vi med garanti imødekomme alle dine ønsker ved at bygge din app på en hybrid eller cross platform eller i sidste ende udvikle din ønske app fra bunden. Uanset hvilken måde der vil være bedst, smartest og giver mest mening for dig, så kan vi hjælpe. I sidste ende vil det på alle parametre være en beslutning baseret på tid og penge, som du skal træffe.

Firma apps´ værdisæt bygger på, at levere den mest effektive og bedst mulige løsning til den stærkest mulige pris branchen kan tilbyde. Derfor kan vi i langt de fleste tilfælde tilbyde at lave din app, uden at det kommer til at koste dig en herregård. Det eneste du skal tænke på er hvad need to have og nice to have er og hvor og hvordan du kan gå på kompromis, hvis der findes flere løsninger til en opgave eller visse funktioner vil have en stor omkostning, men vurderes til en mindre effekt.

Det giver firma apps mulighed for, at lave apps til dig og de øvrige danske erhvervsdrivende til priser, der aldrig før er set Danmark. Vi råder over et system, hvor der på forhånd er udviklet en række grundmoduler og skabeloner, der allerede er gennemtestede og gjort klar til brug indenfor forskellige brancher.

Har du en virksomhed, kan du vælge mellem en mængde branchespecifikke skabeloner, der indholdsmæssigt er tilpasset netop din branche eller fag. Har du fx en tandlægeklinik eller en restaurant, kan man tilpasse et modul med bookingsystem til din app, som giver dine kunder mulighed for nemt at bestille tid over mobilen.

At vores apps bliver udviklet på baggrund af skabeloner, betyder naturligvis ikke, at alle apps bliver ens. Tværtimod designer vi hver app, så den passer til dine ønsker og behov.

Såfremt dine ønsker går ud over vores standarder, så lad os det endelig høre, da vi fortsat med stor sandsynlighed kan give dig det danske markeds bedste produkt og pris.

Hvordan laver man en app til alle platforme!

Der findes flere forskellige teknologier og platforme, hvoraf de mest udbredte er Apples iOS og Googles Android. Mens apps til Apples iOS kun kan anvendes på deres egne produkter – iPhone, iPad m.m., er Googles Android et open source-system, der også benyttes af en række andre større hardwareproducenter såsom Samsung, HTC, Sony Ericsson.

hvad er en app

Hos de fleste app og webbureauer er det normalt, at du bliver bedt om at vurdere hvilken teknologi og platform, du vil have din app ud på. Det skyldes, at de skal udvikle og kode en app til hver platform.

Hos firma apps behøver du som udgangspunkt ikke tænke over hverken teknologi og platform. Vores modeller bygger nemlig på metoder, der gør det muligt at udvikle én app til alle tilgængelige platforme. Dette betyder altså at vi sørger for, at din app bliver udgivet til Apples Appstore og Google play og kan bruges på samtlige smartphones med det samme. Samtidig har vi for vane at lave din app som en progressive web-app (PWA) som giver dine brugere mulighed for, at bruge din app uden at hente den ned lokalt på telefonen.

Hvis vi bygger din app i vores eget system, har denne model har en lang række fordele fordig som kunde bl.a.:

  • Du behøver ikke at downloade programmer og software
  • Du behøver kun at foretage ændringer til app’en ét sted
  • Du kan vælge mellem en masse færdiglavede skabeloner
  • Du sparer tid og penge

Du får en komplet løsning til Danmarks måske laveste pris

Som du kan se, er der mange fordele ved at vælge en løsning, der får din app til at køre på alle smartphones og tablets på én gang. På den måde er der større chance for, at din app bliver brugt og dit brand bliver kendt af rigtigt mange brugere. Samtidig er vores app-løsning den billigste i landet, da alle de fordyrende udviklings omkostninger er skåret væk. Du får altså en topmoderne app, der kan mere end de flestes – og det til Danmarks måske laveste pris.

Se pris på appkontakt osbook et møde eller ring på telefon +45 71 72 73 00. Så får vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Ring os op!

Bliv ringet op om pris på app udvikling til Android og iOS udgivet til Google Play og Apple App Store

Bliv ringet op!