Elektrikeren

App, hjemmeside

  • Brugervenligt & unikt design
  • Bestil elektriker integration
  • Simpel “ring op” funktion
  • Galleri
  • Push-beskeder (Ubegrænset)
  • Simpelt CRM system + App til din app (Send push-beskeder direkte til dine kunder mens du er på farten)

“Firma Apps, har gennem en årerække servicerede os både på app, og hjemmeside. Et sted hvor man føler sig tryk, og får hvad man lover.
Led ikke videre, Firma App løser dine problemer, løser dem, og har dig med fra start til slut.”

Dan Weibel
Direktør, Brdr. Weibel-el ApS

app udvikling og hjemmeside udvikling- Restaurant Ida Davidsen - logo
Hvad er en app og hvilke fordele har man med en app

     

Hvem er Brdr. Weibel-El

Brødrene Dan og Ken Weibel åbnede i 2011 Brdr. Weibel El-Teknik på Svends Allé – men senere i 2011 og frem til d.d har de haft adresse på Telefonvej 6, i Søborg.

De fleste læsere vil sikkert nikke genkendende til navnet Weibel. Sønnernes far Hans Weibel drev nemlig i mange år et lokalt el-installationsfirma med bl.a. Gladsaxe kommune som kunde. Det blev solgt i 2009.

”Det skulle være nu, hvis det skulle være”, siger Dan Weibel, der er idégrundlæggeren til det el-installationsfirma Brdr. Weibel El-Teknik, der drives af brødrene på Telefonvej i Søborg.

Dan har stået i lære hos sin far, inden han læste videre og blev færdig som el-ingeniør i 2007, hvor efter han blev ansat i Fl. Smith og siden rejste verden rundt. Ken, der har stået i lære hos Helbo Hansen, har 18 års erfaring som serviceelektriker. Han var elektriker i faderens firma og arbejdede som servicemontør i bl.a. Jyske Bank og ved Gladsaxe kommune.

Opgaven

Brdr. Weibel-El ønskede sig en app, der kunne gøre det nemmere for deres faste kunder, såvel som nye at indhente nyttig information og bestille en Elektriker. 
Appen skulle også fungere som et kommunikationsværktøj til deres faste kunder, så de altid kunne dem opdaterede med gode råd, tilbud og andre vigtige informationer.

Løsningen

En app hvor man som kunde nemt og simpelt kan bestille en elektriker og indhente ny viden om el-faget.

Brdr. Weibel-El kan i dag kommunikere direkte ud til deres eksisterende kunder via deres forretning i lommeformat.

Løsningen er ligeledes integreret med både regnskabssystem og opgavesystem.

Hvad siger kunden?

“Firma Apps, har gennem en årerække servicerede os både på app, og hjemmeside. Et sted hvor man føler sig tryk, og får hvad man lover.
Led ikke videre, Firma App løser dine problemer, løser dem, og har dig med fra start til slut.”

Dan Weibel
Direktør, Brdr. Weibel-el ApS

Brugervenligt design

Brugervenligt design

Det skal være nemt og simpelt at bestille en elektriker hos Brdr. Weibel-El.

Derfor kan du som medlem i dag blot hente appén Elektrikeren ned på din bedste digitale ven smartphonen og så er du kørende. Appén er lavet med et simpelt intuitivt design, som gør den meget let at bruge for kunderne, når de skal have hjælp til en opgave.

Bemærk: Der er mange unikke design muligheder og menuopsætninger i vores system. Hvorfor det er muligt at skabe en alsidig app, der dækker langt de fleste ønsker og behov.

 

Bestil elektriker

Bestil elektriker

Bestilling af en elektriker eller booking af et møde, skal gerne være simpelt, som muligt og endnu mere hvis man er fast kunde. 

Med denne mulighed kan kunderne selv bestemme hvornår de vil booke et møde, uanset om det er indenfor alm. arbejdstid eller i mens de slænger sig på sofaen i aftentimerne. Samtidig får man som virksomhed frigivet tid til andre ting. En simpel WIN-WIN løsning.

Bemærk: Løsningen kan benyttes med formularer, som kan skræddersyes til dit behov. Ligeledes kan de fleste eksisterende booking og tidsbestillings systemer integreres i vores løsning. Er du i tvivl om dit eksisterende system kan bruges, så spørg os endelig.

Simpel “Ring op” funktion

Simpel “Ring op” funktion 

Man skal have let ved at komme i kontakt med elektrikeren. Derfor kan man direkte via et ikon på forsiden af appen, blot klikke på telefonrøret og så ringe direkte op til Brdr. Weibel-El. Ligeledes kan man finde flere kontakt oplysninger under kontakt i menuen.

Bemærk: Har man flere afdelinger, kan disse blot tilføjes og så åbnes der en liste over afdelinger, når der klikkes på ring op funktionen, hvor man blot vælger hvilken afdeling man ønsker kontakt til og klikker ring op.

 

Galleri

Galleri

Det er altid rart at kunne vise lidt af sig selv. Med et Galleri i appen, kan Brdr. Weibel-El fremvise nye produkter, før og efter billeder af opgaver og meget andet.

Bemærk: Det muligt at integrere instagram, Facebook eller youtube hvis Galleriet skal samarbejde med allerede eksiterende platforme.

 

Push-beskeder

Push-beskeder

Nyheder, viden, tilbud og informationer skal bringes ud til kunder og samarbejdspartnere hurtigst muligt. Dette klares nemt og simpelt med en push besked.

Bemærk: Push-beskeder kan benyttes i rigtig mange vigtige situationer og er i dag anerkendt, som en af de stærkeste marketingsværktøjer i verden. Til løbene at gøre sine kunder, klienter, medlemmer mm. opmærksomme på sig selv og derved kunne påminde om din eksistens og ligge sig On-Top-Of-Mind hos modtageren.

 

Udvalgte referencer

App udvikling af firma app til Miele
App udvikling af firma app til Indkøbsnetværket
App udvikling af firma app til Randers Kommune
App udvikling af firma app til Faaborg Pharma
App udvikling af firma app til Aluproff
App udvikling af firma app til Ida Davidsen
App udvikling af firma app til Bech-Bruun
App udvikling af firma app til TEKNIQ EL
App udvikling af firma app til Louise Rostgaard

Ring os op!

Bliv ringet op om pris på app udvikling til Android og iOS udgivet til Google Play og Apple App Store

Bliv ringet op!