Enter Art Fair

App

  • Brugervenligt & unikt design
  • Messeplan
  • Kunstprogram
  • Gallerioversigt
  • Integration af booking (F.eks. via hjemmeside, eller webshop)
  • Push-beskeder (Ubegrænset)
  • Simpelt CRM system + App til din app (Send push-beskeder direkte til dine kunder mens du er på farten)

Ovenstående er et uddrag af denne cases ønsker til funktionalitet. Se komplet indholdsliste & pris her.

app udvikling og hjemmeside udvikling- Restaurant Ida Davidsen - logo
Hvad er en app og hvilke fordele har man med en app

     

Hvem er Enter Art Fair?

Enter Art Fair er en ambitiøs kunstmesse beliggende i København -en af verdens mest levende og fremadrettede hovedstæder. Som den eneste internationale kunstmesse i Skandinavien byder ENTER alle velkommen til at opdage, opleve og erhverve noget af den bedste samtidskunst, ikke kun fra Norden, men fra hele verden.

Opgaven

Enter Art Fair søgte en digital løsning til deres gæster, hvor alt information vil være til tilgændeligt via én simpel app løsning.

Løsningen

Enter Art Fair har i dag en løsning som indenholder alle relevante informationer til deres gæster. Dette inkludere lokation og åbningstider, oversigt over kunstnere, kunstprogram, gallerioversigt, messeplan, nyttig information, køb af billet, VIP program med mere..

Brugervenligt design

Brugervenligt design

Det skal være nemt og simpelt at være medlem hos indkøbsnetværket.

Derfor kan du som medlem i dag blot hente indnet appén ned på din bedste digitale ven smartphonen og så er du kørende. Appén er lavet med et simpelt intuitivt design, som gør den meget let at bruge for medlemmerne.

Bemærk: Der er mange unikke design muligheder og menuopsætninger i vores system. Hvorfor det er muligt at skabe en alsidig app, der dækker langt de fleste ønsker og behov.

 

Messeplan

Messeplan

Nyheder, viden, tilbud, rabataftaler skal bringes ud til medlemmerne hurtigst muligt. Samtidig skal disse kun sendes til de medlemmer som har valgt at de vil modtage information omkring det specifikke interesse område. 

Derfor er der opsat en løsning med segmenterede push-beskeder. Dette betyder at medlemmerne selv kan vælge til og fra, hvilke typer af information de modtager. Samtidig kan Indkøbsnetværket undgå at forstyrre og derved optimere deres indsats når der skal bringes viden ud til medlemmerne. 

Bemærk: Push-beskeder kan benyttes i rigtig mange vigtige situationer og er i dag anerkendt, somen af de stærkeste marketingsværktøjer til løbene, at gøre sine kunder, klienter, medlemmer mm. opmærksomme på sig selv og derved kunne påminde om din eksistens og ligge sig On-Top-Of-Mind hos modtageren.

 

Kunstprogram

Kunstprogram

Det skal være smukt og lækkert og kunne spises med øjnene allerede inden kunden får maden på bordet.

Derfor er der blevet taget skarpe profesionelle billeder af al mad, præcis som det serveres. Disse er lagt ind som menukort og kan derfor tilgås fra Restaurantens app, hjemmeside og det digitale menukort.  

Bemærk: Restaurant app, hjemmeside og digitalt menukort er integreret og kan derfor opdateres nemt og simpelt fra minut til minut, så er der udsolgt af en specifik vare, kan den hurtigt tages af menukortet, så kunden ikke bliver fristet af noget de ikke kan få. Og der efter blot ligges på igen, når varerne er tilbage.

Det samme gælder naturligvis, Julemenu, sommermenu etc.

 

Gallerioversigt

Gallerioversigt

Man skal have let ved at komme i kontakt med en Restaurant. Derfor er der lavet et ikon på forsiden af appen, når den åbnes hvor man kan klikke på telefonrøret og så ringe direkte op til Restauranten.

Bemærk: Har man flere afdelinger/Restauranter, kan disse blot tilføjes og der åbnes så en liste når der klikkes på ring op funktionen, hvor man kan vælge hvilken afdeling/Restaurant man ønsker kontakt til.

 

Information

Information

Tekst.

Bemærk: Mere tekst.

 

Find vej

Find vej

Man skal altid have nemt ved at finde vej til messen, uanset hvor man befinder sig. Derfor er der tilføjet en knap, som man blot klikker på når man vil finde vej. Herefter åbnes din telefons kortprogram og viser dig vej til messen fra det sted du befinder dig.

 

Push-beskeder m. segmentering

Push-beskeder m. segmentering

Nyheder, viden, tilbud og informationer skal bringes ud til kunder og samarbejdspartnere hurtigst muligt. Dette klares nemt og simpelt med en push besked.

Bemærk: Push-beskeder kan benyttes i rigtig mange vigtige situationer og er i dag anerkendt, som en af de stærkeste marketingsværktøjer i verden. Til løbene at gøre sine kunder, klienter, medlemmer mm. opmærksomme på sig selv og derved kunne påminde om din eksistens og ligge sig On-Top-Of-Mind hos modtageren.

Udvalgte referencer

App udvikling af firma app til Miele
App udvikling af firma app til Indkøbsnetværket
App udvikling af firma app til Randers Kommune
App udvikling af firma app til Faaborg Pharma
App udvikling af firma app til Aluproff
App udvikling af firma app til Ida Davidsen
App udvikling af firma app til Bech-Bruun
App udvikling af firma app til TEKNIQ EL
App udvikling af firma app til Louise Rostgaard

Ring os op!

Bliv ringet op om pris på app udvikling til Android og iOS udgivet til Google Play og Apple App Store

Bliv ringet op!