Ida Davidsen

App, hjemmeside & digitale menukort

  • Brugervenligt & unikt design
  • Reservation/Booking integration
  • Digitalt menukort
  • Simpel “Ring op” funktion
  • Push-beskeder (Ubegrænset)
  • Simpelt CRM system + App til din app (Send push-beskeder direkte til dine kunder mens du er på farten)

”Det har været en fantastisk rejse sammen med firmaapps.dk, de lytter til vores ønsker og omsætter dem til praktisk digital brug. Når der har været pludselige opstået udfordringer, så har de hurtigt fundet løsninger.”

Oscar Davidsen Siesbye
Ejer, Restaurant Ida Davidsen

app udvikling og hjemmeside udvikling- Restaurant Ida Davidsen - logo
Hvad er en app og hvilke fordele har man med en app

     

Hvem er Restaurant Ida Davidsen?

Siden 1888 har Huset Davidsen frydet folkets ganer og maver ved det delikate smørrebrød, skabt af lige dele gedigne råvarer og gastronomisk fantasi. 

I dag drives restauranten af sønnen Oscar Davidsen, der er 5. generation i Huset Davidsen. Ida Davidsen er stadig at finde dagligt i køkken og restaurant, og søsteren Mia har også sin daglige gang i restauranten.

Opgaven

Restaurant Ida Davidsen havde et ønske om at være med på den grønne omstilling med en restaurant app og samtidig få opgraderet deres hjemmeside og forretning på det digitale område.

Løsningen

En ny hjemmeside, en ny app og indkøb af nogle tablets til brug for digitale menukort. I dag har de deres egen Restaurant app, som samarbejder med både hjemmeside og menukort. Dette gør det lettere at administrere ændringer til menukort på alle platforme samtidig, håndtere bookinger og have mere tid til andre vigtige ting, som kundepleje og kærlighed til maden.

Hvad siger kunden?

”Det har været en fantastisk rejse sammen med firmaapps.dk, de lytter til vores ønsker og omsætter dem til praktisk digital brug. Når der har været pludselige opstået udfordringer, så har de hurtigt fundet løsninger.

Hele samarbejdet med firmaapps.dk har betydet at vi har fået en “eye opener” og fået tilgodeset vores kunder og deres ønsker. Samtidig har vi vist verden ud af til, at man kan gøre det nemt digitalt og på en grøn måde. Man behøver ikke at have store mængder af printede menukort på papir.

Derfor har Restauranten skiftet disken med mad ud, med et menukort på en tablet. Og desuden kan man via Restaurantens app tage menukortet med sig i lommen, rundt i hele verden.

I samarbejde med mange af vores prominente gæster ville vi finde nye veje til hvordan vi kunne forhindre madspild samt gøre vores forretning grønnere og det må vi sige vi har opnået.

Vi var i første omgang, lidt nervøse for hvordan vores ældre gæster ville modtage vores nye koncept, men vores bekymringer blev øjeblikkeligt gjort til skamme. De har modtaget det med åbne arme.

I løbet af dagen kan det også forekomme at vi har udsolgt af et stykke smørrebrød og i den forbindelse tager det få minutter fjerne det fra menukortet så vores kunder ikke bliver fristet af noget, som de ikke kan få og så oplever kunderne heller ikke på samme måde at de er gået glip af noget.

For at sige det kort, så har vi i dag et grønt og levende menukort.

En af de største fordele er, at vi kan køre det ud på så mange platforme, som vi har lyst til.

Vi kan også meget enkelt og ikke mindst hurtigt markedsføre os på de sociale medier. Vi kan lægge billeder op af vores smørrebrød, så folk kan lade sig inspirere til evt. Take away.

I dag er der faktisk også mange af vores kunder der tjekker appen hjemmefra og allerede der kan lader sig inspirere inden de kommer på besøg i Restauranten.

Det mest fantastiske ved vores digitale valg er, at vi hele tiden har mulighed for at udvide og udvikle os og hvis vi mangler inspiration, så er firmaapps.dk klar med muligheder, løsninger og gode ideer.”

Oscar Davidsen Siesbye
Ejer, Restaurant Ida Davidsen

Reservation / Booking

Reservation / Booking

Det skal være nemt og simpelt. Derfor kan du i dag blot hente Restaurant Ida Davidsens firma app ned på telefonen og booke tid og bord direkte på din bedste digitale ven smartphonen. 

Bemærk: denne funktion kan integreres direkte med hjemmesiden, men ligeledes med mange andre booking systemer, som dinnerbooking.dk, roomservice.dk etc.

 

Digitalt menukort

Digitalt menukort

Det skal være smukt og lækkert og kunne spises med øjnene allerede inden kunden får maden på bordet.

Derfor er der blevet taget skarpe profesionelle billeder af al mad, præcis som det serveres. Disse er lagt ind som menukort og kan derfor tilgås fra Restaurantens app, hjemmeside og det digitale menukort.  

Bemærk: Restaurant app, hjemmeside og digitalt menukort er integreret og kan derfor opdateres nemt og simpelt fra minut til minut, så er der udsolgt af en specifik vare, kan den hurtigt tages af menukortet, så kunden ikke bliver fristet af noget de ikke kan få. Og der efter blot ligges på igen, når varerne er tilbage.

Det samme gælder naturligvis, Julemenu, sommermenu etc.

 

Simpel “Ring op” funktion

Simpel “Ring op” funktion 

Man skal have let ved at komme i kontakt med en Restaurant. Derfor er der lavet et ikon på forsiden af appen, når den åbnes hvor man kan klikke på telefonrøret og så ringe direkte op til Restauranten.

Bemærk: Har man flere afdelinger/Restauranter, kan disse blot tilføjes og der åbnes så en liste når der klikkes på ring op funktionen, hvor man kan vælge hvilken afdeling/Restaurant man ønsker kontakt til.

 

Find vej/Rutevejledning

Find vej/Rutevejledning

Man skal altid have nemt ved at finde vej til Restauranten, uanset hvor man befinder sig. Derfor er der tilføjet en knap på forsiden, som man blot klikker på når man vil finde vej. Herefter åbnes din telefons kortprogram og viser dig vej til Restauranten fra det sted du befinder dig.

Bemærk: Har man flere afdelinger/Restauranter kan disse blot tilføjes og der åbnes en liste med alle adresser, hvor man blot vælger det sted man ønsker at besøge også finder man vej. 

 

Push-beskeder

Push-beskeder

Nyheder, viden, tilbud og informationer skal bringes ud til sultne kunder og samarbejdspartnere hurtigst muligt. Dette klares nemt og simpelt med en push besked.

Bemærk: Push-beskeder kan benyttes i rigtig mange vigtige situationer og er i dag anerkendt, som en af de stærkeste marketingsværktøjer i verden. Til løbene at gøre sine kunder, klienter, medlemmer mm. opmærksomme på sig selv og derved kunne påminde om din eksistens og ligge sig On-Top-Of-Mind hos modtageren.

 

Udvalgte referencer

App udvikling af firma app til Miele
App udvikling af firma app til Indkøbsnetværket
App udvikling af firma app til Randers Kommune
App udvikling af firma app til Faaborg Pharma
App udvikling af firma app til Aluproff
App udvikling af firma app til Ida Davidsen
App udvikling af firma app til Bech-Bruun
App udvikling af firma app til TEKNIQ EL
App udvikling af firma app til Louise Rostgaard

Ring os op!

Bliv ringet op om pris på app udvikling til Android og iOS udgivet til Google Play og Apple App Store

Bliv ringet op!