Indkøbsnetværket

Medlems app

“Push funktionen gør det nemt at sende en hurtig reminder, og så er det en effektiv måde at kommunikere med dem, der ikke nødvendigvis sidder foran en PC hele tiden.

Back-end systemet er generelt nemt at anvende, og når der er brug for lidt hjælp, er supporten helt unik – effektiv og hurtig.”

Anne Nedergaard
CMO, Indkøbsnetværket ApS

Hvad er en app og hvilke fordele har man med en app

Hvem er Indkøbsnetværket?

Hvis man er mange, der køber ind sammen i et netværk – så har man en større volumen og dermed opnår man lavere priser. 

Indkøbsnetværket er et netværk af professionelle indkøbere, der kan rådgive deres medlemmer indenfor områder, som de ikke har et særligt bredt kendskab til i forvejen.

Ligeledes har de et dybtgående kendskab til markedet og produkterne på deres fokusområder.

Opgaven

Indkøbsnetværket havde et ønske om at gøre medlemskabet for deres medlemmer endnu mere værdifuldt og simpelt at være en del af. Samtidig ville det være en fordel, hvis de nemt kunne fortælle om nye fordele, rabataftaler, tilbud og lign.

Løsningen

En ny app der samler fordele, rabataftaler, kontaktoplysninger, nyheder mm.

Indkøbsnetværket har med deres egen medlems app fået netværket i lommen på deres medlemmer.  Dette gør oplevelsen som medlem mere unik og det gør det langt nemmere at følge med omkring nyheder, rabataftaler og meget, blot ved at tage sin smartphone op af lommen. 

Samtidig har Indkøbsnetværket mulighed for at benytte Push-notifikationer til at gøre medlemmerne opmærksomme på nyheder, tilbud og andet, som måtte være værdifuldt at nævne overfor medlemmerne. Push-notifikationerne kan sendes til alle, i grupper, personligt, såvel som medlemmerne selv kan vælge hvilke informationer de ønsker at høre mere om. 

Hvad siger kunden?

“I Indkøbsnetværket benytter vi dagligt app´en til kommunikation af salgstilbud og som informationsværktøj for vores mange medlemmer. Push funktionen gør det nemt at sende en hurtig reminder, og så er det en effektiv måde at kommunikere med dem, der ikke nødvendigvis sidder foran en PC hele tiden.

Back-end systemet er generelt nemt at anvende, og når der er brug for lidt hjælp, er supporten helt unik – effektiv og hurtig.”

Anne Nedergaard
CMO, Indkøbsnetværket ApS

app udvikling og hjemmeside udvikling- Restaurant Ida Davidsen - logo

Brugervenligt design

Brugervenligt design

Det skal være nemt og simpelt at være medlem hos indkøbsnetværket.

Derfor kan du som medlem i dag blot hente indnet appén ned på din bedste digitale ven smartphonen og så er du kørende. Appén er lavet med et simpelt intuitivt design, som gør den meget let at bruge for medlemmerne.

Bemærk: Der er mange unikke design muligheder og menuopsætninger i vores system. Hvorfor det er muligt at skabe en alsidig app, der dækker langt de fleste ønsker og behov.

 

Push-beskeder m. segmentering

Push-beskeder m. segmentering

Nyheder, viden, tilbud, rabataftaler skal bringes ud til medlemmerne hurtigst muligt. Samtidig skal disse kun sendes til de medlemmer som har valgt at de vil modtage information omkring det specifikke interesse område. 

Derfor er der opsat en løsning med segmenterede push-beskeder. Dette betyder at medlemmerne selv kan vælge til og fra, hvilke typer af information de modtager. Samtidig kan Indkøbsnetværket undgå at forstyrre og derved optimere deres indsats når der skal bringes viden ud til medlemmerne. 

Bemærk: Push-beskeder kan benyttes i rigtig mange vigtige situationer og er i dag anerkendt, somen af de stærkeste marketingsværktøjer til løbene, at gøre sine kunder, klienter, medlemmer mm. opmærksomme på sig selv og derved kunne påminde om din eksistens og ligge sig On-Top-Of-Mind hos modtageren.

 

Simpel visning af rabataftaler mm.

Simpel visning af rabataftaler mm.

Det skal være simpelt at bruge appen, derfor er der let tilgang via forside eller Menu til alle de rabataftaler, lokalaftaler og medarbejderfordele, som netværket tilbyder sin medlemmer. Derfor blev appen også lavet med en simpel og brugervenlig menu med hurtig adgang til alle funktioner, kontakter mm.

Bemærk: Menu kan opbygges efter behov og møder derfor de standarder brugerne allerede er bekendt med, når de bruger andre apps.

 

Nyheder

Nyheder

Nyheder er essentielle for vidensdeling med sine medlemmer. Derfor er der lavet en simpel liste visning, som brugeren kan tilgå direkte via appen, via et rullende banner på appens forside eller via en fremsendt push-besked. Ligeledes har vi gjort det muligt, at man kan dele indholdet fra appen på forskellige platforme.

Bemærk: Et nyhedsfeed og en simpel listevisning er et stærkere værktøj end man skulle tro. Det giver nemlig et hurtigt og nemt overblik over den information, du ønsker at dele.

 

Simpel “Ring op” funktion

Simpel “Ring op” funktion 

Man skal have let ved at komme i kontakt hvis man har spørgsmål. Derfor er der lavet et ikon på forsiden af appen, når den åbnes hvor man kan klikke på telefonrøret og så ringe direkte op.

Bemærk: Har man flere afdelinger/telefonnumre, kan disse blot tilføjes og der åbnes så en liste når der klikkes på ring op funktionen, hvor man kan vælge hvilken afdeling/telefon man ønsker kontakt til.

 

Udvalgte referencer

App udvikling af firma app til Miele
App udvikling af firma app til Indkøbsnetværket
App udvikling af firma app til Randers Kommune
App udvikling af firma app til Faaborg Pharma
App udvikling af firma app til Aluproff
App udvikling af firma app til Ida Davidsen
App udvikling af firma app til Bech-Bruun
App udvikling af firma app til TEKNIQ EL
App udvikling af firma app til Louise Rostgaard

Ring os op!

Bliv ringet op om pris på app udvikling til Android og iOS udgivet til Google Play og Apple App Store

Bliv ringet op!